Ad Soyad
Eposta    
Yorum
 


Yorum
Merhaba!
Bir süre önce benden, Feridun Vakfi burslariyla ilgili bilgi istenmisti.
Kim oldugunu unuttum. Belgeleri o zaman bulamamistim, ama simdi buldum. Bulursam gönderecegime söz vermistim. Kimin sordugunu ögrenebilirsem belgelerin fotokopilerini hemen gönderecegim.
Selamlar!
P. Önder-Ridder

Perihan Önder-Ridder      perihanthomas@web.de
merhabalar, üyelik işlemi için onay alamıyorum, yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler
selda öztürk      seldaozbuyucusu@yahoo.com
Sayın Mesut Çaşka
Siz de aramızda hoşgeldiniz!
Müzikoloji Portalı üyelerine bildirmek üzere, CAKA Bursa 2014 Müzik Kış Okulu hakkındaki detaylı bilgileri bizimle Ocak ayı ortalarında paylaşmanızı bekliyoruz.
İlginize teşekkür ederiz...

Müzikoloji Platformu      bilgi@muzikoloji.org
Selamlar. Çiçeği burnunda bir üyeniz olarak dumanı tüten bir etkinlik paylaşmak isterim. Sayın Ersin Antep'le Bursa'da 23 Aralık akşamı gerçekleştirdiğimiz sohbette de aktardığım gibi "Caka Bursa 2014 Müzik Kış Okulu" 03 - 09 Şubat tarihleri arasında Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarında gerçekleşecek. Cihat Aşkın, Angel Stankov, Davide Alogna, Alexander Hülshoff, Aleksander Mekaev, Gülen Ege, Görkem Çalgan, Can Okan gibi sanatçıların katılacağı kış okulunda sizleri de aramızda görmekten onur ve gurur duyarız. Saygı ve hürmetle...
Mesut Çaşka      mesutcaska@hotmail.com
yorum yok. şiirlerim var .hepsi noterli ilgilenen birisi olursa bakmak isterse mail den iletşim kurabilir.
bülent yıldız      vaha_58@hotmail.com
Merhaba sayın Zümrüt Doğan!
Müzikoloji öğrenimi görmek isteyenler, konservatuar ve güzel sanatlar fakültesinde bulunan bölümlere kabul edilebilmek için bazı aşamaları geçmeleri gerekiyor. Bunlar içinde, üniversite sınavını kazanmış olmak ve bölümün açtığı sınavda "müzik yetenek ve seviye tespiti" gibi aşamalarda yeterlilik sergilemesi bekleniyor.
Şayet müzikoloji öğrenimi görecekseniz; müziğe, müzikle ilgili araştırma, yazı ve bilgilere ilgili olmanız gerekiyor. Yazmaya ve anlatmaya da yatkınlığınız olmalı!
Müzikoloji lisans öğrenimi içinde, kendiliğinizden müzikle ilgili bir konuda staj yaparak o tarafa yönlenebilirsiniz. Örneğin gazetede staj yaparak, mezun olduktan sonra önce kültür-sanat (müzik) muhabiri, sonrasında ise müzik yazarı olabilirsiniz. Organizasyon ve PR (tanıtım) şirketlerine de aynı şekilde başvurabilirsiniz.
Müzik araştırmacılığı, müzik tarihçiliği, operada dramaturg, kültür merkezinde program koordinatör yardımcılığı gibi seçenekler de zaman içinde sözkonusu olabilir. İş bulmak, bireyin niyet, istikrar, sabır ve çıraklık-kalfalık-ustalık sürecine dair bilgisel gelişimiyle alakalıdır.
Müzikoloji Platformu, tüm konularda ve size dair süreçte fikri destek vermeye gayret edecektir.

Müzikoloji Platformu      bilgi@muzikoloji.org
Merhabalar,

Müzikoloji bölümü ve meslek hakkında bilgi edinmek istiyorum (Bu mesleğe yönelmek isteyen bireyin yetenek- ilgi ve değerleri neler omalıdır,mesleğin gerektirdiği özellikler,çalışma ortamı ve koşulları,meslek eğitimi ve lisansa giriş koşulları,eğitimin süresi ve içeriği,çalışma alanları ve iş bulma olanakları,eğitim süresince ve eğitim sonrası kazanç,meslekte ilerleme)

Bilgilendirirseniz çok memnun olurum.

Teşekkürler, iyi çalışmalar...

zümrüt DOĞAN      zumrutdogan2@gmail.com